-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:4910 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

شيوه نشر احكام و معارف ديني از زمان ايمه معصومين ( ع ) تا به امروز چگونه بوده است ؟
شيوه ايمه معصومين ( ع ) در نشر احكام و معارف ديني ، نوشتن كتاب نبوده است . پيشوايان معصوم - به خصوص امام صادق وامام باقر ( ع ) - شاگرداني داشته اند كه از آن بزرگواران ، روايات را مي شنيدندو آنها را مي نوشتند .يا اين كه افراد معمولي از ايمه ( ع ) سوالي مي كردند؛ بعدآن مطلب را به ديگري منتقل مي نمودند و بالاخره به گوش فرد با سوادي مي رسيد و آن را يادداشت مي كرد؛ به طوري كه در زمان حضرت عسگري ( ع ) حدود چهارصد كتاب در موضوعات مختلف از ايمه معصومين ( ع ) نوشته و جمع آوري شده بود و اصول چهارصدگانه ناميده مي شد .بعداً در اواخر غيبت صغري و اوايل غيبت كبري ، علماي شيعه ( مثل مرحوم كليني ، شيخ صدوق و شيخ طوسي ( ( ره ) ) ) اين كتاب ها راباب بندي نموده و نظم خاصي دادند و تبديل به چهار كتاب كردند ( كافي ،من لايحضره الفقيه ، تهذيب ، استبصار ) . البته غير از اين چهار كتاب ،كتاب هاي ديگري نيز در همان زمان و كمي بعد نوشته شد .كتابهايي كه درسده هاي بعد ( يعني قرن چهارم و پنجم ) نوشته شد، اغلب جمع آوري ازهمان كتب علماي پيشين بوده است . قابل ذكر است سند هر روايتي كه ازايمه معصومين ( ع ) در اين كتب نقل شده ، در اول همان حديث آمده است. اين اجمالي بود راجع به كيفيت رسيدن روايات ايمه معصومين به دست ما.;

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.